DUOLINGO FEEDBACK

Kedves V-XII. osztályosok!

Remélem a leadott kis leckék mellett sikerült a duolingo alkalmazást is használni. Most egy kis visszajelzést szeretnék kérni tőletek és ehhez az osztályfelelősök segítségét kérem szépen elsősorban.

Kedves Osztályfelelősök!

Mivel nektek osztályonként van osztálycsoportotok nagyon hamar meg tudjátok oldani a következőt:

Megkérlek kedves osztályfelelősök, hogy írjatok egy névsort (ezt lehet papíron vagy elektronikus word formátumban is, ahogy könnyebb) és írjátok oda az osztálytársaitok neve mellé, hogy melyik két nyelvet tanulta pl: angol-magyar vagy angol-román, angol-német stb és hogy hány koronát sikerült összegyűjtenie eddig. A koronák száma jelzi,hogy hány angolos kört futtatok le.  Itt alul láthatjátok az én példámat, én már említettem, hogy angolul tanulom az olaszt és nekem van 52 koronám.

íme           ⇓

Ebben a feladatban a sok korona (és itt nem a vírusra gondolok ) jelzi, hogy mennyi eredményt értél el…. Ha valamilyen oknál fogva az osztályfelelős nem tudja megoldani ezt a dolgot, akkor az osztályfelelős helyettest kérjétek meg erre a feladatra, de ez nem nehéz feladat, akár ketten is összedolgozhattok.

Még egyszer tehát: osztálynévsor, nyelvek és korona szám.

pl: Sajgó Szabolcs: angol-olasz 52k

Küldjétek el a névsort nekem e-mailen a sajgo_szabolcs@yahoo.com  (nevem között van egy alulvonás) e-mail címre jövő hétfőig, avagy május 4.ig. Ha kézzel irtátok keszítsetek egy fényképet és azt küldjétek el…én visszajelzek nektek, hogyha megkaptam. Az V és VI. osztályosoknak, ha nehézséget okoz az e-mail küldése kérjetek egy kis segitséget anyutól vagy aputól, de szerintem meg tudjátok oldani.:))))))

 

U.i: Ha valaki az osztályotokból nem jelez vissza nektek osztályfelelősök időben, akkor egyszer írjatok rájuk, de többször nem kell nyaggatni őket (ne izgassátok magatok ezért, ti nem lesztek hibásak), ha nem kaptatok választ vagy valaki nem foglalkozott ezzel a feladattal a nevük mellé húzzatok egy kis vonalat. A többiek felelőssége, hogy nektek visszajelezzenek és nem a tietek, hogy őket hívogassátok.

pl: Sajgó Szabolcs —

Köszönöm szépen a segítséget és mindannyiotoknak kívánok szép napokat!

És küldök egy kis érdekes idézetet:

Sajgó Szabolcs, 2020.április 24.

Kategória: Hírek, események | A közvetlen link.